Momçilgrad (Mestanlı) Belediyesi, tenisinin masa gelişimine yaptığı katkılardan dolayı Bulgaristan Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Stefan Kitov tarafından bir onur plaketi ile ödüllendirildi. Ödül, Bulgaristan Masa Tenisi Federasyonu’nun 75. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Rodopi Masa Tenisi Kulübü’nün spor salonunda Momçilgrad Belediye Başkanı Sunay Hasan’a verildi. Bu salonda hafta sonu, 15 yaş altı en iyi Bulgar tenis oyuncularına yönelik Bulgaristan şampiyonası gerçekleştirildi.

Onur plaketi takdimi sırasında Kitov, “Momçilgrad, Bulgaristan’da masa tenisi merkezidir” dedi. Federasyon Başkanı, belediyenin ulusal çapta masa tenisinin gelişmesine katkılarını vurguladı.

Sunay Hasan, “Ulusal şampiyonalara ev sahipliği yapmaktan şeref duymaktayız. Momçilgrad Belediyesi, ileride de masa tenisini desteklemeye devam edecektir. Bizim için geleneksel olan bu spor, büyük önem arz etmektedir” diye ifade etti.

Momçilgrad’dan masa tenisi şampiyonu Daniela Gergelçeva’nın antrenörü Hasan Hocaoğlu’na büyük hizmetlerinden dolayı onur plaketi verildi. Stefan Kitov, ayrıca Rodopi Masa Tenisi Kulübünü, antrenör Dimitır Karaivanov’u ve Turgay Ali’yi de ödüllendirdi.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar