Mestanlı(Momçilgrad) Belediye Başkanı Akif Akif, Belediye’ye bağlı yerleşim yerlerinde yerli halkla görüşme günleri düzenleyecek. Başkanın yerel vatandaşlarla görüşmelerinin eylül ayında başlaması ve kasabanın tüm semptleri, köy ve mahalleleri kapsaması bekleniyor. Bu fikir her ay yerel iktidar köy muhtarlarıyla yaptığı geleneksel toplantı sırasında doğdu. Belediye Başkanın mobil ekibi yardımcıları ve Belediye’nin tüm daire başkanlıklarından uzmanlardan oluşturulacak.mestanli-beld-bask-akif-akif

Akif Akif, Amacımız yerli halkın sorunlarıyla yerinde tanışmak, böylece daha etkili bir çözüm üreteceğimizi düşünüyoruz. Biz vatandaşlara Belediye’nin yetki, görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verip yerel iktidarın kanuni yetkisi kapsamında nasıl maksimum derecede vatandaşlara faydalı olabileceğini açıklayacağız” diye kaydetti.

Belediye Başkanı, “Dönem başında bu 4 yıl için öngördüğümüz öncelikleri belirledik. Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi’nin görevlerini titiz bir biçimde sürekli olarak ve hamle yaparak yerine getirdiğine kanaat getirebilirim” diye sözlerine ekledi.

Başkan’ın ifadesine göre planlanan görüşmeler, gelecek belediye bütçesinde öngörülen öncelikleri oluşturacak. Gerçekleştirilecek temaslarda 2014-2020 Kırsal Kesimlerin Kalkınması Programı’na vurgu yapılacak.

Mestanlı(Momçilgrad) Belediye Başkanı, “Amacımız 2014 yılının sonuna kadar Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi’nde her bir yerleşim yerine içme suyu temin edilmesidir. Güz mevsiminin sonuna kadar daha dört yerleşim yerindeki vatandaşlarımıza içme suyu temin etmeyi umuyoruz” diye belirtti.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar