MANİSA Büyükşehir Belediyesi ile Bulgaristan’ın Kırcaali Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Bu yıl 479’ncusu düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa’ya gelen Bulgaristan’ın Kırcaali Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü yapıldı.

Fatih Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen protokol törenine; Vali Ahmet Deniz, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Atilla Efendioğlu, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, daire başkanları, şube müdürleri ve festivale gelen yabancı ülkelerin temsilcileri katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün ile Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, iki şehri kardeş yapan protokole imza attı. Protokolü imzalamalarının ardından birlikte poz veren Başkan Ergün ve Başkan Azis, yeni bir bağın kurulduğunu belirterek, imzalanan kardeş şehir protokolünün her iki kent için de hayırlı olmasını temenni etti.

Manisa’da Birgün

Reklamlar