Kirkovo (Kızılağaç) Belediyesi’nin kuruluşunun 104. yıldönümünde dolayısıyla düzenlenen kutlama programı kapsamında dün Kirkovo Belediyesi Satranç Turnuvası yapıldı. İlgi uyandıran turnuvaya Kirkovo, Kırcaali, Momçilgrad (Mestanlı), Krumovgrad (Koşukavak) kasabalarından 20 yarışmacı katıldı.

Yarışma, turnuvanın hakemi Stefan Pavlov’un yardımı ile İsviçre sistemi ile gerçekleşti. Turnuvada büyük tartışmalar yaşandı.

Turnuvada birinciliği Kırcaali’den Emin Ali, ikinciliği Momçilgrad’dan Dr. Fikri Gülestan, üçüncülüğü ise Drujintsi köyünden Biser Srebrev elde etti.

İlk üç sırayı alan satranç oyuncularına birer takdir belgesi ve para ödülü verildi. Turnuvanın birincisine verilen para ödülü 150 leva idi.

En iyi performans sergileyen genç sporcu olarak Kırcaali Petko Raçov Slaveykov Lisesi öğrencisi Zdravko Karacov ödüllendirildi. Ona takdir belgesi ve 50 leva para ödülü verildi.

Turnuvaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür belgesi verildi.

Kirkovo Belediye Başkan Yardımcısı Valentina Dimitrova, Kırkovo Belediyesi’nin Kuruluş 104.Yıldönümü Kutlama Programı kapsamında düzenlenen satranç turnuvasına katılmak için yoğun günlük hayatından zaman ayıran tüm katılımcılara içtenlikle teşekkür etti.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar