Kırcali’deki Bulgar Kimlik Belgeleri sektörü bu Cumartesi /15.08.2020/ 07:30-18:30 saatleri arasında çalışacak. Emniyet Müdürlüğünün basın merkezinden yapılan açıklamaya göre, ek iş gününün kişisel belgelerini değiştirmek isteyen vatandaşların sayısının artması nedeniyle Kırcali Emniyet Müdürü emri belirlenmiştir.

Bu haftanın başından itibaren ise Pasaport Şubesince günde 330 sıra numarası verildi, Pasaport Şubesi görevlileri mesai saatleri içinde vatandaşlara hizmet vermeyi başardığını açıkladı. Emniyet Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, eğer durum gerektiriyorsa önümüzdeki haftalarda da ek tedbirlerin almasına olanak var.

11 Ağustos’tan itibaren, İçişleri Bakanlığı Kırcali “Göç“ İdari Hizmetler Merkezi yabancı uyruklulara bir buçuk saat uzatılmış çalışma saatleri ile hizmet veriyor. İçişleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kırcali “Göç“ İdari Hizmetler Merkezinin sabah saat 7’de göreve başlayacağını ve vatandaşlara öğleden sonra saat 17:30’a kadar kesintisiz idari hizmet vereceğini duyurdu.

Calışma saatlerini uzatılması ve iş günlerinin artırılmasına rağmen Kırcali’deki Pasaport Şubesi önündeki yoğunluk devam ediyor.

Reklamlar