Sol tarafında Türkiye bayraklı “BG DEMOKRASİYİ TR ‘DİKTATORLÜĞÜY’LE’ DEĞİŞMEK İSTİİYORUM”, sağ tarafında Bulgaristan bayraklı “RECEP TAYİP ERDOĞAN’IN BG HAYRANI!”, sırtında ise “BULGARİSTAN DEMOKRASİ’Nİ TÜRKİYE ‘DİKTATÖRLÜĞÜY’LE’ DEĞİŞMEK İSTİYORUM!” yazılı tişört giyen Kırcaalili Hristo Petev Hristov Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı.hristo-erdogan-hayraniKameraya konuşan Hristo “Türkçe anlamayan bulgarlar icin tercüme edeyim” diyor ve kelimeleri Bulgarcaya çevirirken, bir Türkiye hayranı olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar mükemmel bir insan olduğunu söylüyor.
“Türkler, Türkiye’nin bir diktatör tarafından yönetildiğini söylüyor! İddia ediyorum: Türkiye dünyanın en demokratik ülkesidir!” diyen Hristo Petev Hristov, “Bu nedenle tişörtüme böyle yazıları yazdırdım,  ben Tükiye “diktatörlüğünün” Bulgaristan’a gelmesini istiyorum, çünkü bence cebinizde yeterince para olup halkına dünyanın dört bir tarafına seyahat edebilme olanağı sunan ulkeden daha demokratik bir ülke olamaz. Türk vatandaşları bu olanağa sahipler ama hala Türkiye’de demokrasi olmadığını sölüyorlar. Daha nasıl bir özgürlük ve demokrasi istiyorlar?” diye şaşkınlığını dile getiriyor Hristo.
“Biz Bulgaristan’da fakirlik içinde yaşıyoruz, hiçbir başarı elde edemiyoruz, çünkü böyle bir siyasal sistem içinde yaşıyoruz. Benim asıl preblemim bu işte. Bulgaristan’daki demokrasi bana  normal bir hayat sağlayamadı” diyerek sözlerini tamamlıyor Hristo.
Kırcaali’de yaşayan Hristo Petev Hristov, şehrin en güzel barlarından biri olan Bacardi Bar’ın sahibi.

 

kircali.eu

Reklamlar