Kırcaali Valiliği’nde Afet Acil Eylem Planı Uygulama Kurulu’nun oturumunda 15 Kasım 2015 tarihine kadar kış mevsiminde il sınırları dahilinde bulunan yolların bakımını yapan şirketlerin sahip olduğu teknik donanım ve araç gereçlerin kontrol edilmesi kararı alındı. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yollarda kalan ağır yük kamyonlarını çekmek için kullanılan teknik araçlar da kontrol edilecek. Belirli miktarda kum ve tuz var oluşu da yoklanacak.

İl Afet Eylem Planı Uygulama Kurulu Başkan Yardımcısı Komiser Hristo Todorov, “Kış için hazırlık iyi düzeydedir. Eyleme geçmek için hazırız” dedi.

Oturumda Kırcaali Emniyet Müdürlüğü, Acil Tıp Yardım Merkezi, Yangın Güvenliği ve Sivil Koruma Kırcaali İl Şube Müdürlüğü, Bölge Sağlık Müfettişliği, EVN-Bulgaristan Dağıtım Şirketi, Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü, Ulusal Karayolları Kırcaali İl Şube Müdürlüğü, belediyeler ve başka devlet birimleri temsilcileri yer aldılar.

Kırcaali ilinde 76 kişi hemodiyaliz tedavisi görüyor ve Kırcaali il merkezi dışında yaşayanların gerektiğinde hastaneye kaldırılmaları için organizasyon yapılmıştır.

Kırcaali ilinde kışın sokakta yaşayan kimseler için geçici olarak yerleştirme yurdunun olmaması büyük bir sorundur.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar