2018 yılında başarılı ev sahipliğinden sonra Kırcaali Belediyesi, tekrar 2019 Jet Ski Balkan Kupası Şampiyonası’na ev sahipliği yapma hakkı kazandı. Şampiyonaya katılacak Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Sırbistan ve Macaristan’dan 50’den fazla yarışmacı, 2019 Jet Ski Balkan Kupası için mücadele edecek.

Katılımcılar arasında Yunanistan şampiyonu Nikos Mesititis, serbest sitilde Romanya’ın Avrupa şampiyonu Denny Deliman ve Bulgaristan’dan dünya sıralamasında 8.sırada yer alan Aleksandır Petrov, Bulgaristan şampiyonları Valeri Mihalev ve Hristo Şırbanov gibi ünlü isimler bulunuyor.

Bulgaristan’dan beş ve Sırbistan’dan bir bayan olmak üzere 6 bayanın mücadelesi atraksiyon olacak. En küçük yaştakilere yönelik olan Junior dalında Bulgaristan ve Romanya’dan 8 yarışması mücadele edecek. Kırcaali Kinex Racing Kulübü oyuncuları Stoyan Topalov ve Nikolay Nikolov uzmanlar kategorisinde, Dayana Topalova ise kadınlar kategorisinde yarışacak.

Balkan şampiyonu ve Avrupa’da ikinci olan en iyi Bulgar jet ski sürücüsü Kristiyan Georgiev, bu defa turnuvanın menajerliğini yapacak ve Avrupa ve dünya şampiyonaları gibi birçok uluslararası turnuvalara katılımları sonucunda edindiği deneyimlerini paylaşacak.

2019 Jet Ski Balkan Kupası Su Sporları Festivali, tekrar Kırcaali Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Bulgaristan Su Sporları Federasyonu, Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis’in şahsında Kırcaali Belediyesi gibi güçlü bir destekçiye ve mükemmel bir yardımcı organizatöre sahip. Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis de jet ski yarışmasına Kristiyan Kirov’un en güçlü jetiyle katılacak.

Atraktif jet ski turları, 22 Haziran’da saat 10.00’da Şiroko Pole (Sürmenler) köyü yakınında Studen Kladenets (Ak Pınar) Barajı’nda başlayacak. 22 Haziran’da saat 10.00’dan sonra finaller yapılacak. Su Sporları Festivali’nin resmi açılışı aynı günün akşamında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nün karşısında Su Aynası kanalı kıyısında yapılacak. Orada bir konserle birlikte eşsiz bir ses ve ışık gösterisi yapılacak.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar