Milli Kahramanımız Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan ‘‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’’ filminin İzmir Galası 24 Kasım 2019 Pazar günü 18:00 Cinemaximum Optımum Gaziemir’de gerçekleştirildi.

Milli Kahramanımız Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun başarılar ve zorluklarla dolu yaşam hikayesini anlatıldığı filmin İzmir galasına Yönetmen Özer Feyzioğlu, başrol oyuncularından Hayat Van Eck , Yetkin Dikinciler, Barış Kıralioğlu ve Batuhan Davutoğlu katıldılar.

Filmin özel gösterimi öncesi yönetmen Özer Feyzioğlu ve oyuncular Milli gurumuz Naim Süleymanoğlu ve filmle ilgili birer konuşma yaptılar.

İzmir Bal-Göç Derneği olarak katılım sağladığımız filmin özel gösteriminde derneğimiz Genel Başkanımız Abdurrahim Nursoy yaptığı konuşmasında Milli Kahramanımız Dünya ve Olimpiyat şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan filmin yapımında emeği geçen başta yapımcı Mustafa Uslu, yönetmen Özer Feyzioğlu ve tüm oyunculara teşekkür ederek kendilerine plaket ve çiçek sundu.

Katılımlarından dolayı derneğimiz Bal-Göç merkez, şube yönetim kurulu üyelerine, üyelerimize ve tüm sinemaseverlere teşekkür ederiz.

İzmir BALGÖÇ Derneği

Reklamlar