Merkezi Ankara’da bulunan Hukuki Araştırmaları Derneği (HUDER) tarafından Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde 25 Haziran 2016 günü organize edilen geleneksel iftar yemeğinde BULTÜRK Ankara temsilcisi Dr.İsmail CİNGÖZ Yüksek Yargı Üyeleri ve Bürokratlarla bir araya geldi.

ankara ismail

Soldan sağ HUDER Gn. Bşk.Yrd. Av. İbrahin GÜL, BULTÜRK -Ankara Tesilcisi İsmail CİNGÖZ ve HUDER  Gn. Bşk. Av. Hüseyi KAYA

HUDER Gn. Bşk. Av. Hüseyi KAYA ve Gn. Bşk.Yrd. Av. İbrahin GÜL’ün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona; Adalet Bakanı Sayın Bekir BOZDAĞ da teşrif etmiş, HUDER üyeleri, Yüksek Yargı üyeleri, çeşitli Bakanlık Bürokratları ile birlikte Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği BULTÜRK Ankara Temsilcimiz Sn. İsmail CİNGÖZ de iştirak etmiştir.

HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin KAYA’nın katılan davetlilere teşekkür konuşmasından sonra Adalet Bakanı Sn. Bekir BOZDAĞ’ın hukuksal alanda yapılması planlanan çalışmalar ile Türkiye ve Dünya gündemi hakkında güncel konuları değerlendiren bir konuşma yapmasının ardından etkinlik sona ermiştir.

 

Reklamlar