Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi Güner Çetin Çorlu ve Ergene’de faaliyet gösteren göçmen derneklerinin yöneticileri ve muhtarlarla, 5 Ekim 2014 Bulgaristan Genel Seçimiyle ilgili bir toplantı yaptı.

hoh-trakya-temsilciligi-gocmen-dernekleriyleÇorlu Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk, BİSADER, Balkan Türk Aydınlar Derneği, BİSAV, Havuzlar Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Kilikadılılar Derneği, Kırcaalililer – Haskovolular Derneği, Çorlu Balkan Türkleri Derneği, Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği, Ergene Ali Koç Derneği ve Ergene Gerlovolular Derneği’nin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Mahalle Muhtarları Ahmet Özgür, Salim Sarıer, İlhan Yılmaz, Ahmet Arcan, HÖH Kurucu Üyeleri Rufi Karabahtlı ve Zahit Öztürk, Marmaracık Eski Belediye Meclis Üyesi Bilgin Kareli’nin katıldığı toplantı Aydoğan Atamer’in sahibi olduğu Ensel Gıda’da gerçekleştirildi.

Bulgaristan 5 Ekim 2014 Genel Seçimi hakkında bir bilgilendirme yapan HÖH Trakya Sorumlusu Güner Çetin, çifte vatandaşlığı olan seçmenlerin seçim günü sandık kurulları tarafından verilecek beyannameleri doldurarak oy kullanabileceklerini belirtti. 12 Mayıs 2013 Genel Seçimi sonrasında BSP ve HÖH’ün mecliste yeterli çoğunluğu sağlayamadığını hatırlatan Çetin, 2014 Genel Seçimi’nin de büyük önem arz ettiğini ifade ederek Çorlu ve Trakya’da yaşayan tüm çifte vatandaş göçmenlere, 5 Ekim tarihinde oy kullanmaları yönünde çağrıda bulundu.

Daha sonra toplantıya katılan dernek yöneticileri ve mahalle muhtarları söz alarak fikir ve önerilerini paylaştılar. 5 Ekim 2014 genel seçimi kapsamında yapılacak ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Reklamlar