Milliyetçi Skat televizyonu, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisi ile milliyetçi Ataka partisinin ilişkisi ortaya çıkardığını açıkladı.Ahmet_Dogan_ile_Volen_Siderov
Skat televizyonu, Ataka’nın Alfa televizyonunun Demirbank’ın Sofya’daki binasının içinde bulunmasını tuhaf olduğunu kaydetti ve Demirbank’ın binasının HÖH’e ait olduğunun altını çizdi.
Skat’ın alınan bilgilere göre Ataka partisinin Genel Başkanı Volen Siderov, Sofya’nın merkezinde böyle görkemli bir yer için kira ödenip ödenmediği konusunda bilgi vermekten kaçınıyor.
Skat, Siderov’un HÖH’e yakın bankalarla yakın ilişki içinde ve ortada dev yolsuzluk olduğunu savunuyor.
Skat, Siderov’u, devletin meclisteki partilere ayırdığı yardımları ihtiyaçları için değil, tatil yapmak için ayırmakla suçluyor.
Düzen, Yasallık ve Adalet (RZS) partisinin eski Eş Başkanı Emil Vasilev ise Ataka’nın televizyonunu bütün operatörlerin yayınladığını ortaya çıkardığını açıkladı. Vasilev, Ataka ile Alfa’nın HÖH’ten yardığım aldığını belirtti; alınan bilginin de yüzde yüz doğru olduğunun altını çizdi.
Vasilev, Siderov’un, Alfa’nın Bulgaristan’ın her noktasında 24 saat durmadan yayın yapabilmesi için kablolu televizyon operatörlerine yüklü miktarda para ödediğini ortaya çıkaydığını belirtti.
Aydın Osman | T HABER
Reklamlar