Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, “Yeşil Bulgaristan” Ulusal Kampanyasında “En Aktif Belediye” ödülünü aldı. Bu ödül, 69.9 milyon leva yatırılan ve hibe mali desteğin sağlandığı anlaşmanın imzalanmasından sonra en kısa sürede gerçekleştirilmesine geçilen entegre su projesi faaliyetleri sebebiyle verilmiştir. Bu kategoride daha Sevliyevo ve Dobriç belediye başkanlarına da ödül verildi. hasan-azis-en-aktif-belediye-baskani
Yeşil Bulgaristan” Ulusal Kampanyasında ödül alan sekiz belediyenin ödüllerini Çevre Koruma ve Su Bakanı İskra Mihaylova ve “Çevre Koruma 2007-2013” Operasyonel Programı Yönetim Kurulu Başkanı Malina Krumova tarafından verildi. Ödül verme töreni “Albena” Dinlenme Merkezinde gerçekleştirilen Dokuzuncu Yerel Yönetim Görüşmeleri esnasında yapıldı.

“Çevre Koruma 2007-2013” Operasyonel Programı ile “Kırcaali Entegre Su Projesi: Su Arıtma Tesisi ve Manifold İnşası, Su ve Kanalizasyon Ağlarının Genişletilmesi ve Yeniden Yapılandırılması” Projesi anlaşması 18 Ocak tarihinde imzalanmış, 3 Ekim’de ise Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis ve Çevre Koruma Bakanı İskra Mihaylova inşaatın ilk kazı töreni ile projeyi başlatmışlardı.

 

Kırcaali Belediyesi

Reklamlar