Hafta içi hergün saat 10:00 da canlı yayında ev ve iş yerlerinize misafir olan ünlü yapımcı ve sunucu Gülay Tunçel ile ‘Sağlıklı Hayat’ programıyla sizlerle buluşmaya devam ediyor. 

12294882_1031010393616018_4269894625881258714_n   GÜLAY

Gülay Tunçel, kendi hazırlayıp sunduğu programını kısa sürede tecrübesi ve başarısıyla kendi tarzını yaratarak en çok izlenen sağlık programları arasında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Güler yüzü, pozitif enerjisi ve neşesiyle, izleyicileri ekrana kilitleyen yapımcı ve  sunucu kimliğinin yanı sıra aktif olarak Avrasya Hospital Basın ve Halkla İlişkiler yöneticiliğini sürdürüyor.

Haftanın 5 günü canlı yayın olarak Cem Tv kanalında sağlıkla ilgili her konuyu uzman hekimleri konuk ederek ve canlı telefon bağlantılarıyla seyircileriyle buluşan Tunçelin bu haftaki konukları arasında  Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez ile Ünlü Ortopedi, Travmatoloji ve El Cerrahi Uzmanlarından İstanbul Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Öğretim Üyesi  ProfDrHayati Durmaz, 

prof. dr. hayati DURMAZ

Robotik Rehabilitasyon tedavisi ile fark yaratan başarılı isim Fizik Tedavi Uzmanı Prof. Dr. Turgut Göksoy yer aldı.

Başarılı güzel  yapımcı sunucu Tunçel, “İşimi çok seviyorum.  Cem Tv de yaptığımız ‘Sağlıklı Hayat’ programının kısa bir sürede beğeni kazanması ve takipçilerinin çoğalması, topluma faydalı doğru bilgileri konunun uzmanlarıyla aktarmak ve öğrenmek keyif verici bir duygu. Bu bir ekip işidir” dedi.

Habertürk’te haberin mutfağında yetişen ve birçok programının, yapım ve sunuculuğunu üstlenen Tunçel, Tuna Huş, Mustafa Yolaşan, Bengül Erdamar, Melek Dener, Orhan Ertanhan, Atilla Sarıkayalı, Gülgün Feyman, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan İçöz, Medya Koçu Hakan Öztürk’ün öğrencisi olarak mesleki eğitimini sürdürdü.

Tunçel, Dönemin Bakanlarından Aydın Tümen, siyasetçi Prof. Dr. Ümit Özdağ, milli sporcu Saffet Sancaklı, Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın basın danışmalığını yaparak seçim çalışmalarının İstanbul Basın Koordinatörlüğünü sürdürdü.

 

Reklamlar