İçişleri Bakanlığı, bu yıl görevini yaptığı sırada hayatını kaybetmiş olan çalışanlarının ailelerine ücretsiz tatil yapmalarını sağlayacak.

Başkent Sofya ve Burgaz, Varna, Veliko Tırnovo, Vidin, Kırcaali, Köstendil, Montana, Pazarcık, Pernik, Filibe, Razgrad, Rusçuk, Sliven (İslimye), Sofya, Stara Zagora (Eski Zağra), Tırgovişte ve Şumnu illerinden toplam 42 çocuk ve 26 yetişkin, ebeveynleri veya velileri, bakanlığa ait Nesebır, Sozopol ve Dolna Banya’daki dinlenme tesislerinde tatil yapacaklar.

Görevini yaparken hayatını kaybetmiş İçişleri Bakanlığı çalışanlarının aileleri için yedi günlük tatiller haziran ve eylül aylarında düzenlenecek.

Görevlerini yerine getirirken hayatını kaybetmiş veya yaralanan İçişleri Bakanlığı çalışanlarının çocuklarını desteklemek amacıyla yapılan ulusal yardım kampanyası yıl boyunca gerçekleştiriliyor. Bağışlar, Mtel, Telenor ve Vivacom aboneleri için 1866’ya sms gönderilerek veya Vivacom aboneleri için 090051866 numarasına sesli mesaj gönderilerek yapılır. Kısa mesaj ücreti, katma değer vergisi (KDV) hariç 1 leva ve KDV hariç sesli mesaj ücreti 0,99 levadır.

Kampanyayı desteklemek isteyenler, şu banka hesabına bağış yapabilirler:

Bulgaristan Merkez Bankası Merkezi
IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01
BIC: BNBG BGS

 

 

Kırcaali Haber

Reklamlar