27 Kasım 2015 tarihinde, saat 14:00’de Novotel’in ‘Paris’ salonunda Türk-Bulgar İş Forumu düzenlenecek. Forum, Avrupa KOBİ Destek Ağı kapsamında, Filibe Ticaret ve Sanayi Odası himayesi altında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Eski Zağra Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Edirne, Trakya bölgesindeki belediyeler Birliği, RAM ‘Trakya’ ve Trakyakent işbirliği altında organize edilmektedir.

Trakyakentin resmi heyetinde Tekirdağ, Büyükmandıra, Keşan, Hayrabolu, Vize, Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy ve Malkara Belediye Başkanları ve Trakyakent müdürleri ve görevlileri yer almaktadır. Tekirdağ bölgesinden inşaat, tarım aletleri imalatı ve ticareti, makine imalatı, inşaat malzemeleri ticareti, tarım ürünleri ve gıda sektöründen 18 şirketin katılacağı bildirilmiştir.
Program çerçevesinde Bulgaristan ve Filibe’deki iş ortamı ve yatırım koşulları, Avrupa Birliği operasyonel programları ve finanasman imkanları ele alınacaktır, Ayrı bir panelde ise Trakya Ekonomik Bölgesi tanıtılacaktır. Saat 15:40 itibarıyla ikili görüşmeler başlayacaktır.

Reklamlar