Bursa Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ardino (Eğridere) Aktif Tedavi Çok Profilli Hastanesi’ne tıbbi malzemelerden ibaret sıradaki bağışı yaptı. egridereliler-derneginden-tibbi-malzemelerİnsani yardım bağışı tedavi kurumunun yöneticisi Dr. Adam Persenski’ye Eğridereliler Derneği Başkanı Ahmet Kahraman ve derneğin üyesi Adnan Alada tarafından sunuldu. Bağış teslim töreninde Ardino Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Hocov da hazır bulundu.

Dr. Persenski, “Tıbbi malzemeler hastane için zor bir zamanda bağışlanıyor. Onlar hastaların tedavisine yardımcı olunmak için kullanılacaklar” diye kaydetti. Dr. Persenski, tüm hastane personeli adından bağışlayıcılara kalbi teşekkürlerini sundu.

Eğridereliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ardino Koruma Evi sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için yatak odası takımı bağışladı. Koruma Evi yöneticisi Elvan İsmail gösterilen ilgi alaka ve hayırsever davranış için teşekkür etti.

Ahmet Kahraman, gelecekte de Belediye sınırları içinde bulunan sağlık ve sosyal kurumlara yardım etmeye devam edeceğine söz verdi. Dernek Başkanı, tıbbi malzemelerin ve yatak odası takımının sponsorlarının Ardino’dan Türkiye’ye göç etmiş Günay Kavuşmuş ve Bedri Coşkun’un olduklarını vurguladı.

Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat ve Yerel Meclis Başkanı Sezgin Bayram da dernek yönetimine Ardino Belediyesi’nde bulunan sağlık ve sosyal kurumlara yardımda bulunma girişimlerinden dolayı teşekkürlerini sunuyorlar.

 

Güner Şükrü – Kırcaali Haber

Reklamlar