Ardino (Eğridere) Belediyesi, Ardino Belediye Çocuk Kompleksi (ODK) Kişisel Gelişim Destek Merkezi’nin kuruluşunun 10. yıldönümü münasebetiyle kasabadaki çocukları bir tiyatro oyunuyla sevindirdi. Kırcaali Tiyatro ve Müzik Merkezi, Rodopska İskra Halk Kültür Evi salonunda “Ünlü Kişilere Dair Bol Şarkılı Masallar” adlı çocuk oyununu sundu.

Ran Bosilek’in yazdığı masaldan uyarlanmış olan “Ünlü Kişilere Dair Bol Şarkılı Masallar” oyunu, küçük bir müzikal tiyatroya uyarlanmıştır, masalı dramatize eden Dimitır Jekov’dur.

Ardino Kişisel Gelişim Destek Merkezi Müdürü Svetla Karamiteva, oyundan önce yaptığı selamlama konuşmasında,”Bizim için çocukların tebessümü en büyük hediyedir. Bu yüzden merkezimizin kuruluşunun 10.yılı münasebetiyle çocuklara bir tiyatro oyunu hediye etmeye karar verdik, böylece bizim hediyemiz yüzlerce çocuk tebessümü olacak” diye ifade etti.

Karamiteva, Kişisel Gelişim Destek Merkezi tarafından kuruluşunun 10.yılı münasebetiyle düzenlediği “Ailem” konulu çocuk resim yarışmasının katılımcılarını ödüllendirdi.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar