Kırcaali Valisi Biser Nikolov, bugün Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat ile görüştü. Sayın Murat, “Ardino Belediyesi’nin sakinleri Sintçets ile Tsırkvitsa köyleri arasında bulunan 3,1 kilometrelik bir yol kesiminin asfaltlanmasını istiyorlar.

egridere-camisiAsfalt olmayan bu yol Belediye’deki yerleşim yerlerinin Bulgaristan-Yunanistan sınırındaki Makas yoluyla bağlantı kurmasını sağlıyor. Bu yol, ulusal yol şebekesinin bir parçasıdır ve Ardino ve Cebel (Şeyh Cuma) belediyeleri arasındaki kestirme yoldur” diye izah etti. Başkan, Belediye sınırları dahilinde bulunan başka yolların da onarımı yapılmasını bekliyor.

Bugün yapılan görüşmede Ardino Belediyesi’nin projeleri, Şeytan Köprüsü’nün temellerinin güçlendirilmesi ve köprüye giden yolun asfaltlanması, acil durumlarda yardımda bulunma olanakları üzerine konuşuldu. Belediye Başkanı, Kırcaali Valisi’ne Belediye’nin sembolü haline gelen Şeytan Köprüsü’nün çam dallarıyla çizili olduğu yerel bir usta tarafından hazırlanan tabloyu hediye etti.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar