Edirne İl Müftüsü Emrullah ÜZÜM, Kırcaali Bölge Müftüsü Beyhan Mehmet’in davetlisi olarak, Kırcaali’ye geldi.edirne-muftusu-kircaalide

Vaaz ve irşad faaliyetli çerçevesinde, Cuma namazı öncesinde vaaz eden, ve namazı Kırcaali Merkez camiinde kıldıran Sn. Üzüm, namaz sonrasında kırcaali cemaatiyle musafaha ve sohbet etti.

Ziyaretten memnun kalan Kırcaali cemaati vesile olan Kırcaali Müftüsüne ve davete icabet eden Edirne il müftüsüne şükranlarını bildirdi.

Edirne Müftüsüyle beraber gelen Edirne Vaizi Usame ANLIĞAN hoca da Cuma namazı hizmetini Cebel’de verdi.

İftar ve teravihle alakalı ise, Vaiz Anlığan Kırcaali’de, Edirne Müftüsü Cebel camiinde vaaz ederken, Kırcaali Müftüsü de Teravih namazını kıldırdı.

Onur misafirleri C-si günü Kırcaali Müftüsü’nün rehberliğinde Filibe’de bulunan ve müstesna mimarileri olan, sanat harikası İmaret ve Muradiye camilerini ziyaret ettiler.

Pazar günü Haskova Müftüsü Basri Eminefendi’yi de ziyaret ederek, hasbihalde bulunan heyet, öğlen namazına müteakip Edirne’ye uğurlandı.

Ziyaretlerden memnun kalan Edirne Müftüsü, Meslektaşı Kırcaali Müftüsüne teşekkür etti. Edirne’ye “İadeyi ziyarete” beklediğini ifade etti.

Kırcaali Haber

Reklamlar