Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ortak AvrupaBirliği (AB) projeleri ile ilgili Bulgaristan’a resmi ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristan’ın Haskovo iline bağlı Svilengrad ilçesine gerçekleştireceği ziyarette,  Türkiye ve Bulgaristan arasında kültürel, sosyal ve ekonomik ilişkileri geliştirmeye yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Yapacağı ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Belediye Meclis Üyesi Güner Çetin’in de kendisine eşlik edeceğini belirten Baysan, ”Geçtiğimiz günlerde bizleri ziyaret eden Svilengrad Belediye Başkanı Georgi Manolov ile yaptığımız görüşmelerde, iki ülke arasında Avrupa Birliği projeleri üretebileceğimiz kanısına varmıştık. Bu vesile ile resmi bir ziyaret düzenleyerek Svilengrad’a gideceğiz” dedi.

Ziyaretleri esnasında teknolojik imkanlarla donatılan tam teşekküllü bir hastanede incelemelerde de bulunacaklarını ifade eden Baysan, Bulgaristan’ın bazı resmi kurum mensupları, sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarıyla da görüşmeler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Reklamlar