Veliko Tarnovo’daki DG “Ivanka Boteva” dan “Friends” grubu “Animal Friends VT” Derneği’ni harika bir jestle memnun etti. Çocuklar 8 Mart için çiçek almak yerine çiçekler için para toplamaya ve başıboş hayvanlara yardım etmeye karar verdiler.

“Çocuklar bizimle iletişime geçti ve önümüzdeki hafta Stara Zagora’daki Poppy köpeğinin operasyonlarında kullanacağımız 160,45 BGN bağışladı. Çocuklar çok heyecanlandı ve eminiz ki iyi amellere devam edecekler. harika öğretmen Milena Kalcheva ve ailesi tarafından tamamen desteklendi, “dedi dernekten gönüllüler.

Çocukların toplayacağı paranın kullanılacağı Poppy ise, pelvisi dört parçaya bölünmüş küçük bir dişi köpek yavrusu tarafından araba çarptı. Hayvan, iyi insanlar fark edip bir kliniğe götürene kadar 24 saatten fazla böyle yattı. 

“Köpeğin tedavisi için 2 Mart’a kadar sadece 20 BGN bağışlandı ve bir dizi pelvik ve bacak ameliyatı için Stara Zagora’ya nakledilmesi gerekiyor. Veliko Tırnovo’daki klinikte kalmak da paraya mal oluyor, özellikle de günlük bandajlar ve her gün açık yarayı ve antibiyotikleri yıkamak. Harika çocuklar tarafından bağışlanan fonlar, Poppy’yi kurtarmak için gönüllülere çok yardımcı olacaktır “, Association” Animal Friends VT “diye ekledi.

BG Haber

Reklamlar