Genç güreşçi Can Bekir, yine şampiyon oldu. Kırcaali’nin Stremtsi (Göklemezler) köyünde bulunan Krepost Güreş Spor Kulübü Başkanı ve Sponsoru Velatin Veli, kulüpten Can Bekir’in hafta sonu Sliven (İslimye) şehrinde düzenlenen Bulgaristan Gençler Güreş Şampiyonasında 79 kg altı kategorisinde birinciliği elde ederek, altın madalya kazandığını bildirdi.

Velatin Veli, “Şampiyonada kulüpten sadece Can başarı elde etmedi. Gençler bize bir gümüş ve bir bronz madalya daha getirdiler.74 kg altı kategorisinde Evre Murat gümüş, 61 kg altı kategorisinde ise Mustafa Faik bronz madalya kazandı. Bizim takımımızdan sadece bir yarışmacı madalya kazanamadı.

Üç madalyanın sahibi olan güreşçilerimiz, takım sıralamasında ilk olan CSKA Kulübü’nün temsilcileriyle finalde karşı karşıya geldi. Krepost Güreş Spor Kulübü takımı, ülkenin her yerinden 32 takım arasında yedinci sırayı aldı” diye belirtti.

Önümüzdeki hafta takım, Gorna Oryahovitsa şehrinde düzenlenen güreş turnuvasına katılacak. Çocuklara yönelik turnuvada Krepost Güreş Spor Kulübünün iki temsilcisi mücadele edecek.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar