6207924 yıldır yatırım danışmanlığı yapan Sevinç Zambak, sesini şimdi de yeni yarattığı spor markasıyla duyurmaya hazırlanıyor.

Zambak “Tüm spor giyim markaları Türkiye’de hazırlanır ve Avrupa’dan sadece bu markların etiketi gelirken, ülkemizin kendine ait bir spor giyim markasının olmaması beni çok üzüyordu. Rusya ile çok iyi iş ilişkileri olan bir kadınım. Yaratacağım markayı en iyi oraya pazarlayabilirdim. Rusya en çok eşofman giyilen yer. Bu nedenle bir spor giyim markası oluşturmak istedim” dedi.

Celebre Sport markasını yaratmaya karar verdikten sonra  yoğun bir çalışma temposuna giren Zambak, bir buçuk ay gibi kısa bir sürede markanın tüm tasarım ve üretim sürecini tamamlamanın mutluğunu yaşarken,  şunları söyledi:  “insanlar diğer markalarda isme para verirken, benim markamda kaliteye para vermiş olacaklar ve çok kısa bir sürede Celebre’yi tüm dünya duyacak. Markamı bir Adidas bir Nike yapmaya kararlıyım”

2014 Rus olimpiyatlarının resmi markasının Celebre Sport olacağını belirten Zambak, Odessa’da büyük bir showroom’un yanı sıra, Grivn’de Rusya’nın en ünlü plazasında da 118 metrekarelik bir showroom daha açacaklarını ifade etti.

Rusya ve Bulgaristan’da yeni showroomların  müjdesini veren Zambak, Azerbaycan ve Kazakistan’dan gelen teklifleri de değerlendirme aşamasında olduğunu kaydetti.

Öte yandan Celebre Sport’un ilkbahar yaz kreasyonu katalog çekimleri ise önümüzdeki aylarda Yunanistan’da gerçekleştirilecek.

Reklamlar