Vatanımıza ve Milletimize, huzur ve istikrarımıza, birlik ve beraberliğimize, seçtiklerimize karşı yapılan hain darbe girişiminin karşısındayız. 15 Temmuz’da yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Rafet ULUTÜRK

Genel Başkan

nobet0003

Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULTÜRK) olarak bizler Türkiye’de yaşayan Türk asıllı vatandaşlarız.
15 temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimizle birlikte Türkiye Büyük millet meclisimize, buyuk Türk Milletine karşı yapılan menfur ve müessif terör saldırısini,( kalkışmayı ) en şiddetli şekilde tel’in ediyoruz.
Bultürk; bu menfur kalkışmayı Türk milletinin şerefli ordusu içerisine sızmış olan hain terör örgütü (FETO) terör örgütü elemanlarınca yapılmış olması, bizlerin kahraman ordumuza ve güvenlik güçlerimize olan bağılılık ve sadakatimize zarar vermemiştir.
Bu terörist örgüt ve üyelerine gereken cevabı; yine kahraman ordumuzun şerefli ve onurlu mensupları kahraman emniyet mensuplarımız ile omuz omuza kucak kucağa olmak üzere canları pahasına bu kahramanların sahibi buyuk Türk Milletiyle beraber 265 şehit ve 2 500 e yakın gazilerimizin bulunduğu büyük halk direnişiyle verilmiştir.
istikbal, istiklal ve vatan söz konusu olduğunda en aziz varlıkları, canları dahil, her türlü kıymetlerini inançları uğuruna seve seve karşılıksız olarak veren buyuk Türk milleti tüm dünyaya, dostlarına güven ve gıpta düşmanlarına ise panik ve korku verecek bir kahramanlık göstermiştir.

Nobet-13

Buyuk Türk Milleti ; itidalli ve sağduyulu yaklaşımlarıyla yeniden bir Çanakkale zaferinin eşini kazanarak demokrasi havarisi ülke ve devletlere adeta bir demokrasi dersi vererek ” vatan söz konusu olduğunda geri kalan her şeyin teferruat” olduğunu zihinlere kazınmıştır.
2023-2071 buyuk hedeflerine emin adımlarla yürüyen
Büyük Türk Milletinin milli iradesiyle %52’lik bir halk desteği ile seçilmiş olan ve tüm dünya devletlerine “Dünyanın 5’ten buyuk olduğunu” buyuk bir cesaret ve secaat’le haykıran ilan eden Türkiye Cumhuriyetimizin ilk seçilmiş sivil Cumhurbaşkanı olan dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, bağılılık ve sadakatimizi Türkiye Cumhuriyeti  Hükumetimiz, parlamentoda görevli Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve büyük Türk Milletini tanıyıp. Bu uğurda muasır medeniyetler seviyesine çıkmasına yardım ederek milletinin ve devletinin àli menfaatlerini savunan kıymetli milletvekilleri ve meclisimize sonsuz bağılılık ve sadakatlerimizi Türk ve dünya kamuoyuna ilan ediyoruz.

BULTÜRK “”En iyi darbe ve orfi İdareden, en kötü demokratik yönetimin, demokrasi idaresinin iyidir”” düşüncesine yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına inandığını, Türk ve dünya kamuoyuna saygılarıyla arz eder. Bu vesileyle demokrasiye sahip çıkmak gayesiyle sonuna kadar demokrasi nöbetlerine eksiksiz olarak istanbulumuzun ve bulunduğumuz her yer ve ortamda katılıp katki saglayacagini taahhüt eder.

Saygılarımızla,

BULTÜRK

Genel Başkanı

Rafet ULUTÜRK

nobet0001

Reklamlar