Bultürk Derneği ile Tasarı Yös Kursları işbirliği protokolü

 

Bultürk Derneği ile Tasarı Yös (Yabancı Öğrenci Sınavı) Kursları arasında  04.10.2016 ile 04.10.2017 tarihleri arasında geçerli olacak aşağıdaki şartları belirten sözleşmeyi kabul ediyor ve uygulamaya geçeceğimizi taahhüt ediyoruz.

 

  1. Bultürk’e üye olan kişiler ile bu kişilerin akrabalarına, belirtilen indirim oranlarının/taksit sayılarının uygulanması için yeterlidir.

 

  1. Firmamızın İstanbul Gaziosmanpaşa – Aksaray (Fatih)- şubelerinde YÖS Kursuna Kayıt olacak Dernek üyelerine taksitli satışlarda %20 İndirim oranı uygulanacaktır.

 

  1. Nakit olarak yapılan ödemelerde %25 indirim uygulanacaktır.

 

  1. İlgili indirim anlaşmasından faydalanan kişi sayısının %10 ‘u kadar Bultürk yetkililerine ücretsiz öğrenci gönderme hakkı sağlanacaktır. Ücretsiz okuyacak öğrencilerinin kriterlerini dernek yetkilileri belirleyecek ve uygulayacaktır.

Belirtilen indirim oranları/taksit sayıları ile ilgili bilgiler Gaziosmanpaşa ve Aksaray şubelerimize bildirilmiştir. Şubelerimizde indirim oranları/taksit sayılarında yaşanacak herhangi bir sorunda 0(539) 316 93 06 veya 0 (212) 614 54 54 no’lu telefonlardan ve gop@tasari.com.tr e-posta adresinden Yücel Aydın ile irtibata geçebileceğinizi bilgilerinize sunarız.

 

Firma Web Adresi          :www.yoskurslari.com  –  www.tasariegitim.com

İlgili Kişinin Adı Soyadı    : Yücel Aydın (Gaziosmanpaşa Şb Müdürü)

e065d94f-bf6d-41e2-9fe4-c047f4e9efb3Sözleşme imzalanırken
Not: Diğer Kurs programlarında (Kpss, Dgs, Ales, Açıköğretim, Smmm, Modelistlik, Stilistlik, Mühendislik Tamamlama ) ise liste fiyatları üzerinden Nakit Ve kredili seçeneklerde %20 İndirim Uygulanıp 10 Taksit yapılabilmektedir. Ücretlerle ilgili bilgiler Eğitim Danışmanlarından Öğrenilebilir.

 

Reklamlar