TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ (TBB) “2019-2020 YENİ YILI KONSERİ”

16 Ocak 2020 tarihinde Türkiye Barolar Birliği (TBB) Türk Sanat Müziği Korosu tarafından “2019-2020 Yeni Yıl Konseri” adlı etkinlik TBB Av. Özdemir ÖZOK Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Şef Özgen GÜRBÜZ yönetimindeki konserin sunumu Sadettin KÖSELERLİ tarafından yapıldı.

Başkent Ankara’nın tanınmış simaları tarafından büyük ilgi gösterilen konserin açılış konuşmasını TBB Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin ÖZBEK tarafından yapıldı. Sayın ÖZBEK konuşmasında koronun oluşumunda, bu konserin organizesinde emeği geçen sanatçılara, yöneticilere ve davete katılan tüm misafirlere çok teşekkür ettiğini belirtti.

Katılımcılar arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı Cahit KARAKAŞ, Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kuzeni Genel Cerrah Prof. Dr. Şekip KANTARCI, KANTARCI’nın eşi Av. Nebahat KANTARCI ve baldızı Necmiye DAĞLI, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULTÜRK) Ankara Temsilcisi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsmail CİNGÖZ, Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULTÜRK) Ankara Temsilcisi, İş Güvenliği Koordinatörü Fatma AKSOY’un da davet edildiği etkinliğe çeşitli meslek kuruluşlarından misafirlerin de katılımı ile güzel bir müzik ziyafeti verildi.

BULTÜRK Ankara Temsilcimiz İsmail CİNGÖZ’ün çok yakinen tanıdığı solist Şengül EREN ERGÜVEN ile birlikte 30 solistin ve koronun, birbirinden değerli Beste/Güfte sanatçılarının eserleri büyük bir özenle okundu. Okunan eserler arasında Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı Yekta Güngör ÖZDEN’in bir eseri de Yaşar BEDÜK tarafından okundu. Sayın Yekta Güngör ÖZDEN, Yaşar BEDÜK’e, tüm sanatçılara, etkinliği düzenleyenlere ve misafirlere teşekkür etti ve kendi yazdığı “veda” şiiri ile konuşmasını bitirdi.

TBB’nin TSM Korosu tarafından özenle hazırlanan “2019-2020 Yeni Yıl Konseri” tüm misafirlerce zevkle dinlendi ve ara ara eşlik edildi.

BULTÜRK Ankara Temsilcileri olarak emeği geçen başta sanatçılar ve yöneticiler olmak üzere bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür edildi. Başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi dileklerinde bulunuldu. 18/01/2020.

Haber ve Fotoğraf: Fatma AKSOY / BULTÜRK Ankara Temsilciliği

Reklamlar