Bulgaristan’ın Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov ve beraberindeki heyet, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nı (LTSO) ziyaret etti.

Ltso Bulgar Heyeti Ağırladı

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov ve beraberindeki 20 kişilik heyet ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Kehayov, ilk kez geldikleri Lüleburgaz’dan çok etkilendiklerini, Lüleburgaz hakkında internetten ve bazı dergilerden bilgi sahibi olmaya çalıştıklarını belirterek, “Lüleburgaz’ın birçok Avrupa ülkesinin önünde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu ziyaret bize, karşılıklı birbirimizi tanıma fırsatı da verdi. Lüleburgaz çok avantajlı bir şehirdir. Öncelikle yerel yönetimlerimizin işbirliği yapmaları gerekir. Ortak birçok konuda çalışabiliriz. Biz Belediye olarak iki taraflı partnerlik için çalışmalar yürüteceğiz. Özellikle, tarım, gıda ve mobilya sektörlerinde iyi ilişkiler kuracağımıza inanıyorum” dedi.

“İnşallah karşılıklı olarak güzel bir işbirliği sağlarız”

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz de Bulgaristan heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kent ekonomisi ve fırsatlar, yürüttükleri projeler hakkında misafirleri bilgilendirdi. Okandeniz, “Lüleburgaz’ın konumu itibariyle oldukça stratejik bir kenttir. Lüleburgaz, konumu, potansiyeli, üretim altyapısı, lojistik fırsatları, sosyokültürel imkanları, yetişmiş insan gücü ile bölgenin en önemli aktörüdür. İnşallah karşılıklı olarak güzel bir işbirliği sağlarız. Ben buna inanıyorum” dedi.

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz ve Nedelino Belediye Başkanı Boyan Kehayov ziyaret anısına birbirlerine hediye verdi.

 

Reklamlar