Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULTÜRK) nin Yeniçeriler caddesi no:41Beyazıt-Fatih/İstanbul yerleşkesinde bulunan Genel Merkezinde,
19 Mart 2023 Pazar günü saat, 15.⁰⁰-18.⁰⁰ aralığında,
02 Nisan 2023 pazar günü Bulgaristan’da yapılacak olan erken parlamento seçimleri münasebetiyle, Değişime Devam Partisinin Başkan Vekili Sayın Asen VASİLEV” 13 kişilik ekibi ve değerli Milletvekili adayları ile çok kıymetli parti üyeleri ve İstanbul’da bulunan hemeşerilerimizin oluşturdukları seckin ekip ile birlikte BULTÜRK’ün kuruluşundan bu yana olmak üzere Derneğimizi ve Saygın üyelerimiz mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek Bulgaristanlı seçmen hemşerilerimizle birlikte karşılıklı soru-cevap şeklinde fikir alış verişinde ve don derecede seviyeli ve etkili bir tanışma ve seçim propagandası toplantısı yapılarak Bulgaristan ve Türkiye arasında her türlü işbirliği ve kazan kazan ilkesi gereğince yapılacak ortak çalışma ve çalıştaylar hakkında Tarihimize önemli olarak not düşülecek sözler verildi.


Ayrıca,
Yapılacak seçimlerde KIRCAALİ’ de listede Türk Milletvekili adayı ve hemşerimizin de söz alarak kendini tanıtması İstanbul’da yaşayan biz Bulgaristanlı Türkleri onurlandırarak büyük sevinç yasatmıştır.


BULTÜRK ziyaretinde bulunan
Sayın Asen VASİLEV Değişime Devam Partisi Başkanvekili toplantıya katılarak güç veren Türk Dünyasının gözde STK’ları ve Bulgaristan vatandaşlarımızın çok açık ve samimi sorularına Sayın Genel Başkanında cesaretli, samimi ve içten dürüst cevaplar verdiği dikkate değerdi. Türk ve Bulgar medyasında
Yoğun katılım sağladığı söz konusu ziyaretten dolayı Değişime Devam Partisinin değerli Başkanvekili Asen VASİLEV beyefendi ve beraberindeki Saygın yol arkadaşları ve çalışkan ekibine BULTÜRK olarak üyelerimiz adına teşekkür ediyor bu tür etkinlik, çalıştay ve ziyaretlerin sürekli olmasını temenni ediyoruz.
BULTÜRK olarak bu nazik ziyaret ile birlikte uzatılan dostluk eli için teşekkür ediyor. Seçimlerden sonra bu ziyaretin iadesini en kısa zamanda gerçekleştireceğini bilgi ve ilgilerinize kalpten ileterek seçimlerde başarılar diliyoruz.
Son söz olarak BULTÜRK için;
“SÖZ KONUSU BULGARİSTAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR.”
Saygılarımızla.

“İYİ Kİ VARSINIZ”
Saygı değer dostlar.
Lütfen
BULTÜRK’Ü izlemeye devam ediniz.
Sizleri tüm programlarımız bekliyoruz.
Saygılarımızla.

 

Reklamlar