Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, bugün Gorna Oryahovitsa şehrinde düzenlenen Yıldız ve Genç Kızlar Bulgaristan Ferdi Güreş Şampiyonası’nda 70 kg altı kategorisinde şampiyonluk elde eden Kırcaalili genç güreşçi Ayça Sunay Halibram’ı, spor alanında yüksek profesyonel başarı elde etmesi ve Kırcaali Belediyesi’nin saygınlığını artırmasından dolayı diploma ve para ödülü ile ödüllendirdi.
Kırcaali Hristo Botev Yabancı Diller Lisesinde10.sınıfta okuyan Ayça Halibram, Kırcaali Güreş Spor Kulübü’nün antrenmanlarına iki aydan beri katılıyor ve Gorna Oryahovitsa şehrinde düzenlenen Yıldız ve Genç Kızlar Bulgaristan Ferdi Güreş Şampiyonası’nda 70 kg altı kategorisinde şampiyonluk elde etti. Şampiyonanın en teknik güreşçisi ilan edilen Ayça, genç kızlarda altın madalya kazanan ilk Kırcaalili kızımızdır.

Kırcaali Güreş Spor Kulübü’nün antrenörü Süleyman Atalay, Kırcaali Güreş Spor Kulübü Derneği adına “Kırcaali’nin en iyi Belediye Başkanı’na minnettarız” yazılı Kırcaali ilçesinde sporun gelişmesine sağladığı katkılarından dolayı Müh. Azis’e teşekkür belgesi sundu.

Ayça, amacının Nisan ayında düzenlenen şampiyonada ikinci bir şampiyonluk elde ederek Haziran ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere genç kız milli güreş takımına dahil edilmesi olduğunu ifade etti.

Müh. Azis, Ayça’ya hedeflerinin yüksek olmasını ve hayallerinin peşinden koşmasını diledi. Belediye yönetimi adına elde ettiği şampiyonlukla Kırcaali’nin iyi şeylerle anılmasını sağladığı için Ayça’ya teşekkür eden Belediye Başkanı, ikinci bir şampiyonluk elde ederek genç kız milli güreş takımına edilmesi yönündeki hayallerinin gerçekleşmesini temenni etti. Belediye Başkanı, Ayça’ya belediyenin sporla ilgili girişimlerine her türlü desteği vereceğine kanaat getirdi.

 

 

Kırcaali Haber

Reklamlar