Burgaz, “Türk-Bulgar İş Dünyası – İyi Uygulamalar, Fırsatlar ve Perspektifler” başlığı altındaki Türkiye-Bulgaristan İş Forumuna ev sahipliği yapacak. Etkinlik 10 Mayıs’ta Primoretz Otelinde gerçekleştirilecek.

MySuccess.bg serisinin bir parçası olan iş forumu, ENTERPRISE Magazine Dergisi, Burgaz Endüstri ve Lojistik Parkı tarafından Bulgaristan İşveren ve Sanayiciler Konfederasyonu (KRİB) Burgaz Şubesi ve Burgaz Belediyesinin katkılarıyla organize edilmektedir.

Forumun amacı, iki ülkenin iş dünyası arasında yeni ticaret bağlantıları kurulmasına ve mevcut ticaret bağlantılarını güçlendirmeye katkıda bulunmaktır.

Etkinlik sırasında şirket yöneticileri ve girişimciler, yatırım perspektiflerini, işbirlikçi çalışmayı ve farklı sektörlerde ortaklığı tartışacaklar.

Önde gelen Bulgar ve Türk şirketleri, gıda, meyve ve sebze, inşaat malzemeleri ticareti, tekstil ürünleri, makine ve mobilya üretimi ve ticareti için yeni fırsatlar sunacak.

Toplantının ana odak noktaları arasında turizmin gelişmesi olacak. Her iki ülkede de sektördeki eğilimler ve girişimcilerin tercihleri açısından turizmin ele alınması öngörülüyor.

Katılımcılar, Bulgaristan Yatırım Ajansı tarafından sunulacak son veriler ve Bulgaristan’daki yatırım ortamının analizi hakkında bilgi edinecekler. İş ortağı olarak Bulgaristan’ın makroekonomik göstergeleri ve ülkenin ana avantajları, Türk iş dünyası temsilcilerinin dikkatine sunulacak.

İş forumu, Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD), Türkiye – Bulgaristan İş Konseyi, İstanbul Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği’nin özel katkılarıyla gerçekleştirilecek.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar