Halkbank Voleybol takımının dünyaca ünlü antrenörü Radostin Stoychev’in hayranları, sporculuk döneminde olduğu kadar antrenörlük kariyerinde de peşinden ayrılmıyor.İçerik– Halkbank Voleybol takımının dünyaca ünlü antrenörü Radostin Stoychev’in hayranları, sporculuk döneminde olduğu kadar antrenörlük

kariyerinde de peşinden ayrılmıyor.

Halkbank’ın CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda yarın Avusturya’nın Hypo Tirol Innsbruck takımı ile yapacağı maç öncesi konuşan Stoychev, “Genellikle Bulgar seyirciler gelse de, başka ülkelerden de gelen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Genel olarak

sanal ortam üzerinden organize oluyorlar. Sadece Bulgaristan’a yakın ülkelerden değil. Avrupa’nın neresinden olursa olsun gelerek maçlarımızı izlemeye çalışıyorlar. Sadece benim değil, takım ve oyuncular için geliyorlar” diye konuştu.

Almanya’da yaşadığı bir anısını da anlatan Radostin Stoychev, “2 bine yakın Bulgar taraftar maçımızı izlemeye gelmişti. Bu da bizim için gurur verici bir tablo” dedi.

Türkiye’ye ne zaman gelecekler sorusuna ise ünlü Bulgar antrenör, “Bir şeyleri kazandığımız zaman ve kendi taraftarlarımızı organize ettiğimiz zaman onu da göreceğiz” cevabını verdi.

Reklamlar