Eğitimi finance edecek bir yatırımcıyı bulmak, hiç de kolay bir iş değildir. Bulgar Coursedot şirketi, işte bunu yapmayı başardı ve 2016 yılında AB’nin Avrupa Yatırım Fonu tarafından desteklenen ve Eleven Fonundan finansman kazandı.

Dünya genelinde IT personel açığı yaşanırken Bulgar şirketinin bu adımı son derece başarılı oldu. Coursedot şirketinin kurucusu ve Yürütüm Müdürü Teodor Panayotov, uzmanlık yaptığı Singularity University’den sonra yurda döndükten sonra bu girişime imza atıyor ve daha 20 yaşında Cisco Yetkili Eğitim Merkezinin en genç CCSI/ CCIE sertifikalı eğitmeni oluyor.

Büyük kurumsal müşterilerin sınırlı sayıda eğitim şirketiyle çalıştığını, bazen de makul olmayan yüksek fiyatlar sunduklarını tespit ediyor . Bundan dolayı Teodor Panayotov ve ekibi, on binlerce IT eğitimi sunan online platformu kuruyor. Zamanla şirket gelişiyor ve yeni yeni ufuklar keşfediyor. Böylece, dünyadan IT uzmanlarını biraraya getiren Coursedot Instructor Hub Platformu kuruluyor.

Şu anda, Bulgar Coursedot Instructor Hub şirketi, danışman olarak sadece doğru kursu ve eğitmeni seçmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm süreci ve kalite kontrolünü de organize ediyor.

 

BNR

Reklamlar