Bulgaristan‘nın Edirne Başkonsolosu Vassil Petkov Valchev, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası‘nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Bşakanı Recep Zıpkınkurt, Meclis BaşkanıMehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüşerek görüş alışverişinde bulunan Başkonsolos Valchev Konsolosluk çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, iki ülke ticari ilişkilerini daha ileriye taşımak için iş adamalarına destek ve yardıma hazır olduklarını bildirdi.

Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası‘nın Bulgaristan da ki Ticaret Odaları ile yıllardır işbirliği içinde olduklarını belirtti ve Haskova, Yanbol ve Burgaz Ticaret ve Sanayi Odaları ile Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde AB Projeleri yürüttüklerini söyleyerek,Bulgaristan‘ın hem kültürel hem ticari anlamda çok iyi bir partner olduğunun altını çizdi.

Edirne’deki iş adamlarının Bulgaristan ile olan ticari ilişkilerini geliştirmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Zıpkınkurt, bu konuda verdiği destekler ve bürokrasiye takılmadan ürettiği pratik çözümler için de Valchev’e teşekkürlerini iletti

Reklamlar