Borovets ve Rila Dağı, bu kış kayakseverlere ve snowboard düşkünlerine iki kat daha fazla eğlenceler sunacak. Artı- geçen sezonun fiyatlarından. Önümüzdeki kış mevsimine ilişkin yatırımlar, kayak ve snowboard tutkunlarına daha fazla imkanlar sunuyor, ki söz konusu yatırımlar Borovets dağ sayfiyesini hava şartlarından özgür kılıyorlar.

En fazla konuk Noel ve Yeni Yıl tatil günlerinde bekleniyor. Hatta Aralık ayı başına boş oda bulmak neredeyse imkansız, çünkü ünlü kayak merkezi Üniversiteliler şenlikleri için yüzde yüz dolu. Erken rezervasyonlar için indirimler yüzde 15’leri buluyor. Ki rezervasyonlar bir ay öncesi başladı ve kasım ayının sonunda tamamlanıyor.

Bu kış aylarında da ünlü Rila dağ sayfiyesinin pistlerinde komşu Balkan ülkelerinden, Rusya, İngiltere vs. ülkelerden kayakseverler yer alacak. Kış mevsiminin resmi açılışı 13 Aralık- Cumartesi günü gerçekleşecek. Aynı gün Avrupa Crosscountry Turnuvası düzenlenecek. Büyük spor forumuna 23 yaş altındaki gruptan 800 erkek, bayan ve genç katılacak. 40 ülkeden fazla temsilci bekleniyor.”

Kayak sezonunun resmi açılışına bir ay kala Borovets, dağ tutkunlarını ve kış sporu düşkünlerini ağırlamaya hazır olduğu ortaya çıktı. Toplan 160 suni kar makinesi dağ sayfiyesinde kar tabakasının yaklaşık üçte ikisini kaplamaya hazır. Böylece tatilciler hava şartlarına bağlı olmayacaktır. Bunun dışında kayakçılar, gece kayak imkanından da yararlanacak. “Martinovi baraki 4” ve “Rotata” adlı iki pist gece da aydınlanacak. İki snow parkta yüksek adrenalin tutkunlarını heyacanlı dakikalar bekliyor. Borovets dağ sayfiyesi yöneticileri, Kasım ayının sonunda en merakli kayakçılar ve snowboard tutukunları için pistleri açmayı düşünüyor.

Reklamlar