huseyin-burge-hoh-sayfasi-kapandiİstanbul Milletvekili/AK Parti Yerel Yönetimler Komisyonu Başkan Yardımcısı ve İç İşleri Komisyonu Sözcüsü Sn.Hüseyin Bürge ve çalışma ekibi, bugün ki Bulgaristan ziyareti esnasında Kırcaali şehrini ziyaret etti.
Rodop dağlarının incisi sayılan Kırcaali’de bulunmanın sevinç ve gururunu yaşayan bu değerli Türk siyasetçisi ve Bulgaristan’daki Türklerin kadim dostu, buradaki Türklerle bir sürü görüşmeler gerçekleştirdi, daha sonra Merkez Camisini ve eski Medrese binasını ziyaret etti.
Bulgaristan’daki Parlamento seçimlerine az vakit kala, Türkiye’de ve Bulgaristan’da, katıldığı bütün etkinliklerde, Sn.Hüseyin Bürge partisinin adına yeni Hürriyet ve Şeref Halk Partisine (HŞHP) sahip ve destek çıktıklarını belirtmektedir.
Kırcaali’de bulunan HŞHP’nin İl merkez ofisindeki seçim çalışmalarını değerlendiren ve seçimlerinin nabzını tutan, konuk Millet Vekili, istişare halindeki yerel parti yöneticileri ve sempatizanlarına şunları söyledi;
“Ak Parti ve Hükümetimiz, HŞHP partisini desteklemeye devam edecektir.
Bizim için HÖH sayfası kapandı.
Gördüğünüz gibi bunların Millet Vekili aday listesinde yine 16 tane eski totaliter sistemin ajanı bulunmakta.
Bu bizim için kabul edilemez bir durum.
Bugün Türkiye’deki büyük şehirlerden İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Kocaeli, Gebze, Çorlu ve başka belediyeler, Sn.Korman İsmailov’un Lideri olduğu Partinin arkasındadır ve bu yeni partinin başarısına inanıyoruz, hatta ileri tarihlerde, bizler seçim sonuçlarına bakmaksızın, bütün desteğimizi ve yatırımlarımızı HŞHP adına yapacağız.
Ajanlardan oluşan HÖH partisine kapılarımız tamamen kapanmıştır.
Bu konuda hiç tereddüt etmeyiniz…”
Sıcak, samimi ve kardeşlik havasında geçen bu çalışma toplantısına, HŞHP Kırcaali il Başkanı Tasim Tasim, İlçe Başkanları, Millet Vekili adayları ve parti sempatizanları katıldı. Misafir delegasyonun Bulgaristan ziyareti esnasında, eski kahramanlarımızdan ve siyasi mahkum Sn.Mustafa Mert eşlik etti. Mustafa Mert Koşukavak’lıdır ve şimdi İstanbul’da yaşamaktadır.
Mümin Topçu/Dombira.EU

Reklamlar