Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunun ortakları arasında yer aldığı Avrupa Birliği destekli “The Future Is At School (Gelecek Okulda)” projesi kapsamında, İtalya, İspanya ve Bulgaristan’dan misafir eğitimciler Biga’ya geldi.

Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunun ortakları arasında yer aldığı Avrupa Birliğidestekli “The Future Is At School (Gelecek Okulda)” projesi kapsamında, İtalyaİspanya ve Bulgaristan‘dan misafir eğitimciler Biga‘ya geldi.

Avrupa Birliğinin Erasmus+ programı kapsamında hazırlanan ve Biga’dan Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunun da ortakları arasında yer aldığı “The Future Is At School (Gelecek Okulda)” projesinde, İtalya, İspanya ve Bulgaristan’dan diğer proje ortakları okullardan eğitimciler, Türk meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Biga’ya gelen misafir eğitimciler, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulunda incelemelerde bulundu ve proje toplantıları öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen tarafından kabul edildi.

Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu Müdürü Recep Topal, projede 4 gün boyunca yapacakları toplantılarla dezavantajlı öğrencilerin eğitime entegrasyonu ile devamsızlık oranının düşürülmesi ve başarının artması için karşılıklı etkinlik paylaşımında bulunacaklarını söyledi.

Reklamlar