Balkan ülkelerinde faaliyette olan medya kuruluşlarının temsilcileri İzmir’de bir araya gelecekler.

9-10 Aralık’ta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İzmir Bölge müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşecek toplantı İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Genel müdürlüğü, TİKA ve YTB’nin işbirliğinde yapılıyor.

İzmir’de Balkan Medya Forumu Buluşuyor

İzmir’de Balkan Medya Forumu bir araya geliyor

İzmir İktisat Kongresi Kongre Salonu, 8-10 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Balkan Medya Forumu’na ev sahipliği yapacak. Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) liderliğinde gerçekleşecek etkinlik, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğiyle medya dünyasını bir araya getirecek.

Forum, 8 Aralık’ta İzmir İktisat Kongresi Kongre Salonu’nda başlayacak olan ‘Yuvarlak Masa Toplantısı’ ile start alacak. Katılımcılar arasında Kosova, Bosna Hersek, Arnavutluk, Karadağ, Romanya, Sırbistan, Batı Trakya, Bulgaristan ve Makedonya ülkelerinden gelen gazetecilerin yanı sıra; Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, YTB, TİKA ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ dan oluşan önemli isimler de yer alacak.

Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Rıfat Sait, 9 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecek olan ‘Balkan Medya Forumu’na tüm ilgi çekiciliğiyle davet etti. Forum, medya dünyasının önemli isimlerini bir araya getirerek bölgesel işbirliği ve iletişimde yeni kapılar aralayacak.

Reklamlar