Elimi Bırakma dizisinin başrol oyuncuları belli oldu. Alp Navruz ve Alina Boz aynı dizide buluşuyor.

Üs Yapım’ın projesi olan Elimi Bırakma dizisi hakkındaki detayları paylaşıyoruz.

Elimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Ceren oturuyor. Elimi Bırakma dizisinin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi rol alıyor. Trt1’de yayınlanacak olan Elimi Bırakma dizisi çekimlerine başlandı.

Elimi Bırakma dizisinin erkek başrolü olan Alp Navruz dizi de Cenk Çelen rolünü canlandırıyor.

Alp Navruz dizi de aile bağları güçlü olan ve büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika’da okuyan oğlunu canlandıracak. Alina Boz ise ünlü bir kebapçının Amerika’da aşçılık okuyan kızı Azra Güneş rolünü canlandırıyor.

Elimi Bırakma Azra Güneş rolünü canlandıracak olan Alina Boz Kimdir? Alina Boz Rusya Moskova’da doğmuştur. Annesi Rus ve babası Bulgaristan göçmeni Türk’tür. Babasının işi sayesinde 7 yaşından sonra Türkiye’ye geldi ve Türkçe’yi burada öğrendi. Dokuz yaşından beri tiyatro eğitimi aldı ve genç yaştan itibaren ekranlarda rol almaya başladı. Birçok reklam filminde rol aldı. Paramparça, Sevda’nın Bahçesi dizilerinde rol aldı. Şimdi de Elimi Bırakma dizisinde rol alıyor. Yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Reklamlar