Avrupa Parlamentosu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Milletvekili Prof. Vladko Panayotov, Ardino’da çocuk ve gençlerin yer aldığı futbol okuluna bağışta bulundu. Bağış 50 adet tişört, futbol topu ve şapkadan ibaret. Ardino’nun geleceğin futbol yıldızları Yunak 2000 Futbol Kulübü’nün yaz Futbol Okulu’na kayıt edilmişlerdir. Dünyanın en popüler sporunun sırlarını UEFA tarafından verilen A lisansına sahip Türk uzmanı Turhan Gökbayrak ve yerli çalıştırıcı Ferdi Veliev açacaklar. vladko-darenie-spor

Antrenmanlar her gün kasaba stadyumunda saat 16.00’dan itibaren yapılıyor. Yaz okuluna belediyenin çeşitli yerleşim yerlerinden oyuncular katılıyor.

Şu anda küçük futbolcular temmuz ayı başında Sopot şehrinde düzenlenecek olan küçük yerleşim yerlerinden sporcular arasındaki Devlet Kupası futbol turnuvasına sıradaki katılımını gerçekleştirmeye hazırlanıyorlar. Geçen yıl İhtiman’da yapılan aynı turnuvada Ferdi Veliev’in öğrencileri üçüncü yeri kazandı.

Yunak Futbol Kulübü Başkanı Ceylan Mutalibov, Avrupa Parlamentosu Miletvekili Prof. Vladko Panayotov’a yaptığı bağış ve yerel futbolun gelişimine verdiği destekten dolayı kalbi teşekkürlerini sunuyor.

 

Güner Şükrü – Kırcaali Haber

Reklamlar