cernoocene-anaokuluÇernooçene Zname na Mira ile Minzuhar köyü Zora Anaokullarının eğitim kadrosuyla minikler, Hızlı, Cesur, Becerikli başlığı altında sağlıklı yaşam tarzı, spor ve bol neşeye adanmış bahar spor bayramı organize ettiler.

Çocuklar bu konulara ilişkin bakış açılarını müzik ve spor gösterileriyle sergiledi. İmrenilecek derecedeki becerileriyle tüm izleyicileri bayram havasına sürüklediler. Mükemmel organizasyon ve oyunculuk yeteneğine sahip sunucular, muhteşem bir bayram yaşanmasına katkıda bulundular ve katılımcılara bol enerji ve olumlu duygular kaynağı oldular.

Çernooçene’deki anaokulun önündeki alan, veliler ve miniklerin dostlarıyla doldu. Çocuk kurumu ziyaret eden en minik çocuklar, üzerlerinde ilginç kostümleriyle başlattıkları spor oyunlarıyla programa start verdiler.

Anaokulundaki çocuk grupları, çeşitli oyunlarda yer aldılar. Miniklerin spor becerileri bir jüri tarafından değerlendirildi.

Çocuklar, en miniklerin dahi katıldığı heyecanlı bir müzik temsili sundular. Öğretmenlerinin yönetiminde büyük sevgiyle güzel bir kutlama programı hazırlamışlardı.

Kutlama programında Çernooçene Belediye Başkanı Aydın Osman konuk olarak hazır bulundu. Başkan, Belediye ve anaokulu kadrosunun çocuklara oyun, eğitim ve dinlenmek için mükemmel koşullar yarattıklarını ileri sürdü. Zname na Mira Anaokulunun bölgede istikrar kazanmasında sürekli ilerleme kaydettiğini de paylaştı.

Zname na Mira Anaokulu Müdürü Elmaz Apti yaptığı konuşmada Çernooçene Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ifade etti. Minikler, sağlanan hediyelere de çok sevindi.

 

Kırcaali Haber – İsmet İsmail

Reklamlar