Sultanhisar Kaymakamlığı’nın 2013 yılı Leonardo Da Vinci ortaklık projesi kapsamındaİtalya, Bulgaristan, İspanya ve Romanya‘dan gelen 37 misafir ağırlandı.

Ab Proje biriminin 2013 teklif çağrısı döneminde Hayat Boyu Öğrenme Programı Ortaklık Projeleri ile ilgili yapmış olduğu 2013-1-RO1-LEO04-29499-8 nolu ‘Innovatıve Methods And Strategıes In Vocatıonal Educatıon And Traınıng For Effıcıent Use Of Resources And Envıronmental Protectıon’ (Kaynakların Etkili Olması ve Çevrenin Korunması İçin Yenilikçi Metotlar ve Stratejiler) adlı projenin Türkiye ayağı sona erdi. Sultanhisar‘da gerçekleştirilen proje toplantısına kurum personellerinden Ab Proje Birimi Koordinatörü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Bağrık, Ab Proje Birimi Üyesi ve Zafer Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Gülhan Küçük, Sultanhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Targel Personeli Sevtap Erbilek eşlik etti.

Proje toplantısında Temmuz-Ekim 2014 tarihleri arasında INOVES projesi kapsamında yapılan çalışmaların sunumları proje ortakları tarafından yapılırken, ‘Mesleki Eğitim kapsamında becerilerin entegrasyonu ve kaynakların etkili kullanımında en iyi uygulamalar’konulu workshop gerçekleştirildi. Gökkale Tarım’a teknik gezi düzenlenerek tarımsal alanda kaynakların kullanımı yerinde gözlemlendi. Toplantı sırasında ayrıca proje ortaklarınca uygulanan kurslar, projenin yaygınlaştırılması, projenin gelecekteki işbölümü, proje sürecinin değerlendirilmesi yapılarak, toplantıya katılan ortak ülke temsilcilerine katılım belgesi verildi

 

Reklamlar