arkıyolojı

Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği yönetimi olarak, Bulgaristan’da 2015 yılında yapılan son yerel seçimlerinde Razgrad ilinin İsperih ilçesini kazanan Sn. Beysim RASİM’İ makamında ziyaret ederek İsperihin geleceği ile ilgili çalışmaları konusunda Belediye Başkanı ve yöneticileri güzel bir projeksiyon sundular ve bizlere kısa bir tur attırdılar.

Sn. RASİM konuşmasında;

BULTÜRK derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Belediye Başkanı seçilmemden sonra Razgrad dışından hele hele Türkiye’den ilk defa bizleri ziyaret eden BULTÜRK Derneğine teşekkür ederiz. Bizler İsperih ilçesi için gerekeni yapacağımızı ve tabi ki bu görevde Bultürk’ten de yardım etmesini istiyoruz. Bizleri Türkiye’den herhangi bir il veya ilçesiyle kardeş belediye konusunda kendilerinden yardım istiyoruz. Bu görevde seçim çalışmalarında olduğu gibi hız kesmeden devam edeceğiniz.

Beni İsperih Belediye Başkanlığı görevine layik gören halkıma teşekkür eder, çok şükür bu bizim için onurların en büyüğüdür. Bu göreve layik görünmemden dolayı öncelikle İsperih halkına ve tabi ki birlikte çalıştığım arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ederek bu görevi sevgiyle sürdüreceğim bunun için büyük mutluluk duyuyorum.

Hizmetin çok çok çeşitli yollar olduğunu. Mevlam bize de Belediye Başkanı olarak burada İsperih’e hizmet etme fırsatı verdi. İnşallah; gerek İsperih’te yaşayan tüm halkıma, gerek köylerde yaşayanlara,  gerekse makama leke sürdürmeden bunun üstesinden geleceğimi, bunun için çaba sarf edeceğime söz veriyorum. 

Bize verilmiş olan bu kutsal emaneti omuzlarımızda yük olarak taşıyacağım bundan kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim samimi niyetle çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Biz yolumuza aşkla, şevkle, muhabbetle devam edeceğim.

Ayrıca Dr.Nejdet ÖZGÜR büyümüze de İstanbul’dan gelerek bizlere destek verdi, seçim çalışmalarında da hep bizlerle beraberdi, yarında beraber olmaya devam edeceğiz. Burada bir kez daha kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum”, diye sözlerini bitirdi.

belediye osman1 Kendilerine Taktir belgesi sunarken

“2015 yerel seçimlerdeki başarınız ve halkın taktirini kazanmanız bizleri onurlandırmıştır. Saygılarımızla,

Rafet ULUTÜRK

Genel Başkan

Bizlerde kendilerine Türkiye’den bir kardeş belediye konusunda yardımcı olabileceğimizi söyledik. Ayrıca İsperih ilçesinde yeni yatırımlar konusunda da görüşmeler ve önerilerde bulunarak kendileri ile tekrar iş adamları ile birlikte görüşmeler yapmak için hazırlıkların yapılması kararlaştırıldı.

Son olarak

Yapılan konuşmaların ardından Sn.Beysim RASİM kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ardından getirilen hediyeler taktim edildi ve toptan bu günün anısına hatıra resmi çekildi.

Ziyarette BULTÜRK Derneğinin Genel Başkanı başta olmak üzere yanında siyasi danışmanı olan Mikrobioloji uzmanı Sn.Osman BÜYÜKKAYA, Dr.Nejdet ÖZGÜR ve BULTÜRK Denetim kurulu Başkanı Mesut UĞURLU ile birlikte.

Reklamlar