Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi’nde düzenlenen turnuvada, turnuvaya Bulgaristan’dan Varna ve Plovdiv kentlerinin veteran futbol takımları ile Yunanistan’dan Komotini Veteran futbol takımının katıldığını söyledi.

Türkiye’den ise Lüleburgaz Veteran Futbol Kulübü, Trakya Gençlik Lüleburgaz Masterlar ve Uzunköprü Master Veteranlar turnuvaya katıldığını belirten Halebak, “İki gün sürecek olan turnuva sayesinde Balkan ülkeleri arasında barış, dostluk ve kardeşlik gibi değerlerin geliştirmesi amaçlanıyor. Bir dahaki yıl tüm Balkan ülkelerinin turnuvaya katılması için çalışacağız. Ben turnuvaya katılanlara teşekkür ediyorum ve kazananın dostluk olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra iki gün sürecek olan turnuva başladı

-Lüleburgaz’da kan bağışı kampanyası

Lüleburgaz Kan Toplama Merkezi ve BEŞİR Derneği işbirliğiyle kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Lüleburgaz Kan Toplama Merkezi’nde görevli doktor Sencer Erşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Sokullu Mehmet Paşa Cami avlusunda düzenledikleri kan bağışı kampanyasının iki gün süreceğini söyledi.

Lüleburgaz halkının bundan önceki kampanyalara büyük ilgi gösterdiğini belirten Erşen, “Kan gün geçtikçe artan bir ihtiyaçtır ve biz de bunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Erşen, tüm vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet etti.

 

AA

Reklamlar