В. “24 часа” събира на адрес 240chudesa@24chasa.bg  предложенията на читатели за места, които са посетили и са им харесали.

“24 часа” стартира заедно с читателите си нова полезна поредица, която ще се подбира от самите тях. Вестникът започва да описва по-малко известни, но красиви места в България, които си струва да бъдат посетени и разгледани.

Image_1394821_126Наричаме тази поредица “240 чудни места в България. Иди и виж!” Тя доразвива почина на “24 часа” от 2006 г. “24-те чудеса на България”, които подбрахме и представихме с големи фотоси на летище София при влизането ни в Евросъюза. По-късно разширихме инициативата с прочутите “Атласи на патриота”, които подарявахме на читателите заедно с вестника. С новата поредица разгръщаме докрай този родолюбив почин.

Всяка педя земя в нашата родина е пропита с история, затова и едва ли не всяка копка у нас се превръща в разкопка.

Но уникалният исторически пейзаж на България по най-хармоничен начин се вписва в природния. Във високите сини планини и красивите речни долини има пещери, ждрела, водопади, пропасти и всякакви други природни феномени. България, хубавата татковина, ти спира дъха, накъдето и да я погледнеш.

Всеки край, всяко селище има своите местни забележителности, много от които всъщност са национални по значимост. Навсякъде има нещо за гледане, нещо за опитване, за преживяване, за снимане и за разказване. Нашата цел е с помощ от читателите да направим тези чудни места общо достояние.

В. “24 часа” събира на адрес 240chudesa@24chasa.bg  предложенията на читатели за места, които са посетили и са им харесали. Поставяме ги в 10 категории: Гледки и природни красоти; Паметни места; Светилища; Фестивали, празници и събори; Приключения; Места за отдих и курорт; Паркове и резервати; Кулинарни преживявания; Мистериозни и лековити места; Селища. Изпращайте ни и свои снимки от тях, а после вестникът ще ги опише подробно.

Моля, изпращайте ни вашите предложения и посочвайте категорията, в която попадат. Можете да го правите както на посочения имейл, така и в полето за коментари под тзи публикация.

Reklamlar