Ardino (Eğridere) Belediye bütçesinden sağlanan kaynaklarla kasabadaki eski Lisenin spor salonu onarılıp yenilendi. Salonun zeminine yeni yapay çim halı konuldu, soyunma odaları onarıldı, duvarlar mavi renkte boyandı. Onarım ve yenileme çalışmaları, 39 892 levaya mal oldu.

Spor tesisi, Ardino sakinlerinin favori yerlerinden biridir, özellikle kış mevsiminde onları sporla buluşturan bir mekandır. Yerel Yunak Futbol Kulübü’nün küçük oyuncuları antrenmanlarını yeni salonda yürütecekler.

Ardino Belediye Başkanı Resmi Murat, “Salonumuzu yenilediğimiz için mutluyum. Belediye her zaman bu tür çabalara yardımcı olacaktır. Yerel yönetimin öncelikleri arasında spor gelişimidir. Yeni spor ve oyun alanlarının inşasına devam edilecek” diye kaydetti.

Yunak Futbol Spor Kulübü Başkanı Metin Mustafov, “Ortak çaba harcayarak bir hayali gerçeğe dönüştürdük” diye ifade etti. Mustafov, “ Belediye Başkanı Resmi Murat, Belediye Meclisi Başkanı Sezgin Bayram ve yerel meclis üyeleri şahsında Belediye yönetimine Ardino’da sporun gelişimi için çabalarından dolayı şükran duygusunu dile getirdi.

 

Güner Şükrü, Kırcaali Haber

Reklamlar