Selda Meriç sigorta acenteliği 2004 yılından bu güne kadar faaliyetlerine günün teknolojik imkanlarını da kullanarak tüm hızıyla devam etmektedir. Firma olarak bu gün sektörün lider kuruluşları olan Sompo Japan Sigorta, Aviva Sigorta, Ege Sigorta, Liberty Sigorta, Neova Sigorta, Allianz Sigorta’nın A tipi yetkili acenteliklerini yürütmektedir.

Misyonumuz; Müşterilerimizin ihtiyaçlarını saptayıp, bilgiye ve deneyime dayalı hizmetlerimizi sunarak en kısa zamanda ve doğru şekilde karşılamaktır. Ayrıca acente özel indirimleri, teknik ve hasar konusunda uzman personelimiz ile satış sonrası müşteri memnuniyeti, sigorta danışmanlığı, ücretsiz hizmetler bizi diğer acentelerden ayıran faktörlerdir. Hedefimiz siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve daha etkili hizmet sağlamaktır.

Vizyonumuz; Türkiye’de sigortacılık hizmetlerinde uluslar arası hizmet veren lider bir acente olmaktır. Günümüzde görünür görünmez kazalar hayatımızı al üst edebilmektedir. Tasarruflarınız ile zararlarınızı gidermeğe çalışsanız bile mevcut birikimleriniz her zaman zararlarınızı karşılamayabilir.İşte bu nedenle karşılaşabileceğiniz zararlarınızı gidermek için gelin, Selda Meriç Sigorta acenteliği
olarak sizlere destek olalım.

Reklamlar