Muharrem-Ahmedov-Mehmedov1956 yılında Eğridere (Ardino)’ye bağlı Rusalsko ( Hotaşlı ) köyünde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1973 yılında Ardino “Hr. Smirnenski” Lisesinden mezun oldu. Askerlik hizmetinin ardından sırasıyla Lübeno (Ürpek ), Kuptsite (Bezirgan ) ve Lenişte (Alfatlı ) köylerinde öğretmenlik yaptı.

1981 yılında Türkiye’ye iltica etti ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine kaydını yaptırarak 1986 yılında Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneğinin kurucuları arasında yer aldı ve Bulgaristan’da yapılan isim değiştirme ve asimilasyon uygulamalarına karşı mücadele etti. Çeşitli gazete ve dergilerde makaleler yazdı.
601000_10151566472164589_2036638528_n – Mezuniyetinden sonra Yurt dergisinde çalışma hayatına başladı
– STAR AJANS şirketinde – Ortak
– HAYAT HOLDİN A.Ş. şirketinde Dış Yatırım danışmanı,
– ADN İç ve Dış Ticaret A.Ş. şirketinde Genel Müdür Yardımcısı,
– ALPER FORESTER ; şirketinde Yatırım Koordinatörü,
– SUN İnşaat Gıda Metal Ürünleri A.Ş. şirketinde Genel Müdür.
– Sivil Kuruluşlarda aktif yer alarak Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneğinin ; Balkanlılar Derneği ile Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneğinin Kurucuları arasında yer aldı.
Muharrem Ahmedov Mehmedov edindiği tecrübeler ile halkına hizmet etmek maksadıyla 12 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak genel seçimlerde parlamentoya girmek için Kırcaali’den aday oldu.

Seçenek var, Karar senin
Refaha Kavuşmak, Özgürlükleri Yaşamak,
Demokrasiye Ulaşmak, Korkulardan Kurtulmak,
İÇİN,
SEÇENEK VAR,   KARAR SENİN   ÇÖZÜM   No. 27

 

Reklamlar