Beni siyasete iten nedenlerden birisi de Sayın ERDOĞAN’ın Başbakan olduğu yıllarda Sofya’da düzenlenen basın toplantısının iki Bulgar ırkçı vekil tarafından engellenmesi oldu. Sözde Türklerin partisi HÖH Milletvekillerinin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanımıza sahip çıkmamaları beni ziyadesiyle üzmüştür. HÖH Milletvekilleri canları pahasına Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın ERDOĞANI korumalı ve basın toplantısı yapılmasını sağlamaları gerekirdi. Bulgaristan’daki soydaşlarımızın yitirdikleri değerleri geri kazanmaları bizim etkilerimiz ile olacaktır.

AK Parti Türk siyasi hayatına üç dönem sınırlama getirerek yeni bir sayfa açmıştır. Bu sınırlama siyasette devir daimin hızlanmasına, yeni fikirlerin kendileri ifade etmesine ve gelişimin hızlanmasına imkân vermektedir. Şimdiye kadar genellikle siyaset sahnesindekileri ömür boyu koltuklarında görmek mümkündü. AK Parti böylece benim de bir fikrim var diyen herkesin fırsat eşitliği yolunu açmıştır. Ümit ederiz ki, bu diğer partilere de örnek olur.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, ülkemizde her alanda büyümeyi başlatan gelişimin, değişimin, çağdaş reformların ve açılımların öncüsü olmuştur.

2001 yılından önce ilk adımları atarak, yaşamakta olduğumuz bu yeni dönemde siyasetin felsefesine de değerli zenginlikler katarak Türkiye’yi değiştirmiş dönüştürmüş ve geliştirmiştir. Erkek egemenliğinin çoğunlukta olduğu bir ülkede; kadını pozitif ayrımcılık kapsamına alarak siyasette daha fazla yer almalarını sağlamıştır.

AK Parti; bu ülkede yaşayan her insanı, her inancı dil, din, ırk ayırt etmeden bunların hepsini bir bütün olarak kucaklayarak ve bunları ifade eden merkezde bir partidir. Demokrasiye, insan hak ve hürriyetlerine yürekten bağlı örf, adet ve vicdanların bir anlayışı ve hakkın hukukun yanında güçlülerin karşısında dik duruşun sahibidir.

http://vildanumut.com/

Reklamlar