19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gebze’ye gelen Bulgar eğitimciler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu.

Gebze-Bel-Bask-Adnan-KoskerBulgaristan’dan Gebze’ye gelen eğitimci heyet, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Bulgaristan’ın Smolyan kentinden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gebze’ye gelen eğitimciler, Başkan Köşker’i makamında ziyaret etti. Bulgar eğitimcileri makamında ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Soydaşlarımızın ağırlıklı olarak yaşadığı Bulgaristan ile dostane ilişkilerimiz, Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin başlattığı girişimlerle her geçen yıl bir kat daha artıyor.

Gebze’mizin de kardeşlik bağlarının bulunduğu Bulgaristan’dan kentimize gelen sizkıymetli eğitimci dostlarımıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı İsmail Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuklarla, Gebze’yi tanıtıcı bilgiler de paylaşıldı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve konuklara hediye takdiminin ardından sona erdi.

Reklamlar